Březen 2015

March 12 | Arriving at LAX airport in Los Angeles, California

13. března 2015 v 15:56 | fey |  Candids 2015

Teď už fotky opět z 12. března, po Seleniném příletu na letiště LAX v Los Angeles. Měla na sobě stejný outfit jako předtím. Jakmile Selena přiletěla, vypukl tam obrovskej chaos, snad ještě větší, než když odcházela z Louis Vuitton přehlídky. Ti idiotští paparazzi ji opět nedali pokoj, vrazili tam do nějakých cizích paní, začali padat a pak se tam hádali. Selena se té jedné paní ještě ptala, jestli je vpořádku. To uvidíte na videu, které je pod fotkama. Je to hrozný, že jí nikdy nedají pokoj.. Aspoň trochu by se mohli mírnit, je mi jí líto.


+ VIDEO +

March 12 | Boarding a flight at Charles de Gaulle airport in Paris, France

13. března 2015 v 13:07 | fey |  Candids 2015

Candids fotky z 12. března, kdy byla Selena viděna na letišti Charles de Gaulle v Paříži, odlítala zpátky domů do LA. Měla nna sobě jednoduchý, ale podle mě úžasný outfit. Vypadala moc hezky, hrozně se mi líbí ten svetr<3


March 11 | CR Fashion Book Issue Launch Party in Paris, France

13. března 2015 v 12:52 | fey |  Appearances 2015

Ještě tu mám fotky z 11. března, konkrétně z večeře/party, kterou pořádalo CR Fashion Book. Sel se tam setkala s několika celebritami, ale to už jsem psala v tomto článku s candids fotkami. Sel to moc slušelo.


Meet fans | 1

12. března 2015 v 12:47 | fey |  Meet fans

Ještě jsem posbírala několik fotek s fanoušky, se kterými se Selena vyfotila v Paříži. Sel je na všech fotkách nádherná a potkat ji já, asi omdlím :D


Instagram | 2

12. března 2015 v 12:32 | fey |  Instagram

Jak už jsem v minulém článku psala, z Paříže se objevilo i několik osobních fotek na instagramu, tak je tu máte. Ke každé jsem napsala, co kdo o ní napsal :)

@selenagomez: @mariotestino te amo con todo mi corazon ☺️
image host

@vmagazine: Stephen Gan (@vmagazine @vman) @carineroitfeld (@crfashionbook) and V94 cover star @selenagomez say au revoir to #PFW 💕👋
@crfashionbook: Cheers to CR 6! #StephenGan @carineroitfeld @selenagomez 📷 by the unrivaled @pamela_hanson
image host

@bellahadid: Tonight we sat under neath the Eiffel Tower and watched it sparkle for 5 minutes AND 5 MINUTES ONLY ✨✨✨✨💫💫💫💫💫💫💫💫💥💥💥💥🇫🇷🇫🇷🇫🇷
@devwindsor: Tonight we laid under the Eiffel Tower and saw it sparkle for five whole minutes….✨✨✨
image host

@selenagomez: My Paris family @gigihadid @riccardotisci17 @carineroitfeld @karllagerfeld 💙💙💙
@GiGiHadid: Last night in Paris celebrating the end of fashion month and @CRFASHIONBOOK ❤️🇫🇷
@crfashionbook: Family portrait @karllagerfeld @gigihadid @carineroitfeld @riccardotisci17 @selenagomez 📷 @fabienconstant at our end of Fashion Month soirée
@riccardotisci17: FUN NIGHT @carineroitfeld @karllagerfeld @gigihadid @crfashionbook #love #lastnight #parisbaby #family #gang
@carineroitfeld: Regram @selenagomez @karllagerfeld @riccardotisci17 @gigihadid @crfashionbook my fashion family
image host

@riccardotisci17: DONE @crfashionbook @carineroitfeld @gigihadid @selenagomez @karllagerfeld #lastnight #parisbaby #party
@carineroitfeld: Regram @riccardotisci17 @karllagerfeld @gigihadid @selenagomez @crfashionbook family portrait
image host

March 11 | Arriving to the CR Fashion Book dinner party in Paris, France

12. března 2015 v 11:59 | fey |  Candids 2015

Mám tu candids ještě ze včerejška z Paříže, kdy Sely měla namířeno na večeři, kterou pořádalo CR Fashion Book. Setkala se tam s několika dalšími celebritami, jako například s kamarádkou Gigi Hadid nebo dokonce módním návrhářem Karlem Lagerfeldem. Selena měla jiné šaty, ale kabát a boty si nechala. Moc jí to slušelo a přidám ještě fotky z instagramu.


Filmography

12. března 2015 v 1:46 | fey |  Filmography

Movies
Rudderless (2014) …. Kate
Behaving Badly (2013) …. Nina Pennington
Getaway (2013) …. The Kid
Spring Breakers (2013) …. Faith
The Wizards Return: Alex vs. Alex …. Alex Russo
Hotel Transylvania (2012) (voice) …. Mavis
Monte Carlo (2011) …. Grace
Ramona and Beezus (2010) …. Beatrice "Beezus" Quimby
Wizards of Waverly Place: The Movie (2009) (TV) …. Alex Russo
Princess Protection Program (2009) (TV) …. Carter Mason
Another Cinderella Story (2008) …. Mary Santiago
Horton Hears a Who (2008) (voice) …. Mayor's daughter (Helga)
Brain Zapped (2006) (TV) …. Emily Grace Garcia
Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (2005) (TV) …. Julie
Spy Kids 3-D: Game Over (2003) …. Waterpark Girl

Television
"The Suite Life on Deck" …. Alex Russo
"Sonny With A Chance" (2009) …. Herself
"The Suite Life on Deck" (2009) …. Alex Russo
"Wizards of Waverly Place" (2007-Present) …. Alexandra Margarita "Alex" Russo
"Hannah Montana" (2007-2008) …. Mikayla
"The Suite Life of Zack and Cody" (2006) …. Gwen
Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (2005) …. Julie
"Arwin!" (2007) …. Alexa
"What's Stevie Thinking?" (2007) …. Stevie Sanchez
"Barney & Friends" (2002) …. Gianna

TV Guest Appearances (Herself)
"Extreme Makeover Home Edition" …. Herself
"Entertainment Tonight" …. Herself
"Sonny With a Chance" (2009) …. Herself
"Nickelodeon Kids' Choice Awards 2009″ (2009) …. Herself
"Disney Channel's Totally New Year" (2009) …. Herself
"Rachael Ray" (2008) …. Herself
"Today" (2008) …. Herself
"Studio DC: Almost Live" (2008) …. Herself - Host
"The View" (2008) …. Herself
"Saturday Disney" (2008) …. Herself
"Ellen: The Ellen DeGeneres Show" (January 22, 2008) …. Herself
"Access Hollywood" (August 1, 2008) …. Herself
"Live with Regis and Kelly" (2008) …. Herself
"The Disney Channel Games 2008″ (2008) …. Herself

Instagram | 1

11. března 2015 v 20:18 | fey |  Instagram

Ještě jsem posbírala několik fotek z instagramů různých lidí z Louis Vuitton show. Selena seděla vedle hereček Dianny Agron a Chloe Moretz. Taky jsem tam nahrála ještě jednu fotku ze Selenina instagramu (poslední fotka v galerii), na které je s módním návrhářem Nicolasem Ghesquiere. Napsala k ní: ''Thank you again @nicolasghesquiereofficial and @louisvuitton for another year of you're greatness ❤️''.


March 11 | Paris Fashion Week Fall Winter 2015/2016 [VIDEO]

11. března 2015 v 18:09 | fey |  Videos - Candids
Ještě tu mám dvě videa z Louis Vuitton show a to ze Selenina příchodu (první - je hned na začátku, pak už tam jsou další celebrity) a taky z odchodu (druhý - tam už je jenom Sel). To druhý video je teda otřesný, Sely je tam jak sardinka, hroznej chaos.. Ale byla nádherná <3



March 11 | Paris Fashion Week Womenswear FallWinter 2015/2016 Louis Vuitton Show

11. března 2015 v 15:19 | fey |  Appearances 2015

Teď se připravte na nálož fotek z fashion weeku :D Jelikož jsou všechny ty fotky téměř stejné, rozhodla jsem se vše vložit do jednoho článku. Už se objevily fotky z pařížského fashion weeku, na kterém Selena samozřejmě nemohla chybět. Mám tu fotky, když Sel přicházela na Louis Vuitton show a další fotky jsou z odchodu. Třetí várka fotek byla pořízena před začátkem show a čtvrtá ze Selenina místa v první řadě. No a poslední várka jsou fotky z backstage. Selena se mi tu moc líbila, měla vzorované šaty s ''rolákem'', k tomu kabelku na rameno Louis Vuitton se žlutým zdobením, černé kotníkové podpatky a černobíly kožený kabát s kožešinou (doufám, že ne pravou:D).

~ Arriving at the Louis Vuitton show ~

~ Leaving the Louis Vuitton show ~

~ Outside Arrivals at the Louis Vuitton show with Chloe Moretz ~

~ Front Row at the Louis Vuitton show ~

~ At the backstage of the Louis Vuitton show with Fashion Designer Nicolas Ghesquiere ~